Ben je beschuldigd van het bezitten of het verhandelen van drugs of andere verboden middelen? Daar staan zware straffen op en vaak komt dit ook op je strafblad te staan. Daarom is een gespecialiseerde advocaat drugshandel, drugsbezit en drugssmokkel in de arm nemen van groot belang om je rechten optimaal te beschermen. 

Onze ervaren advocaten hebben de nodige expertise en kennis om je deskundige juridische ondersteuning te geven bij drugsgerelateerde strafbare feiten. Ongeacht of je beschuldigd bent van drugsbezit, -verkoop of -smokkel, ons team staat voor je klaar om je te begeleiden tijdens dit juridische proces. 

Neem nu contact op met een advocaat van Bannister Advocaten met een specialisatie in drugsdelicten en deze neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Vul het formulier hieronder in of stuur ons een e-mail via info@bannister.be.

Wat kan een advocaat drugsbezit en drugshandel voor je doen?

Wij doen heel wat meer dan een procedure bij de rechtbank voeren. Als je (vals) beschuldigd wordt van een strafbaar feit zoals drugshandel, drugssmokkel of drugsbezit dan moet je vaak een lang proces doorlopen. Hierbij is elke stap belangrijk om een zo laag mogelijke straf of vrijspraak te verkrijgen. 

 

Antwerp Advocaat drugshandel, drugsbezit drugssmokkel inhuren

Juridisch advies

 • Inzicht in de wetgeving: onze gespecialiseerde drugs advocaten hebben het nodige inzicht in de wet- en regelgeving om snel een relevant advies met betrekking tot jouw specifieke situatie te geven. 
 • Strategiebespreking: samen bespreken we een optimale strategie, die op jouw unieke omstandigheden is afgestemd. Wij kijken naar de feiten, wat de mogelijkheden zijn en hoe we deze beschuldigingen het beste kunnen aanpakken om de straf te beperken of om de volledige vrijspraak te krijgen. 

 

Vertegenwoordiging in de rechtbank

 • Ervaring en expertise: dankzij de uitgebreide ervaring van Bannister Advocaten bij de rechtbank hebben wij de nodige ervaring en expertise om je rechten optimaal te kunnen verdedigen. Dit omvat het pleiten van je zaak, het kruisverhoren van getuigen en het presenteren van bewijs.
 • Effectieve verdediging: wij voeren een krachtige en effectieve verdediging, die gericht is op het bereiken van het best mogelijke resultaat. Dat kan een vrijspraak of een verminderde straf zijn, afhankelijk van de feiten en het aanwezige bewijs.

 

Onderhandelingen

 • Opkomen voor je belangen: onze advocaten voeren naast de procedures bij de rechtbank ook onderhandelingen. Daarmee komen wij op voor je belangen of het nu gaat om het verminderen van de aanklachten of het bekomen van een schikking.
 • Alternatieve oplossingen: waar mogelijk zullen wij naar alternatieve oplossingen zoeken, zoals bijvoorbeeld behandelingsopties of gemeenschapsdienst, die kunnen dienen als vervanging of als aanvulling op andere straffen.

 

Persoonlijke ondersteuning

 • Doorlopende begeleiding: tijdens het gehele proces staan wij je met raad en daad bij. Wij geven snel antwoord op je vragen en loodsen je door alle procedures zoals een huiszoeking.
 • Aanpassing aan veranderende omstandigheden: als je situatie verandert of als er nieuwe informatie naar boven komt, dan schakelen onze drugs advocaten snel om je verdediging aan te passen. 

 

Antwerp Advocaat drugshandel, drugsbezit drugssmokkel

Waarom een gespecialiseerde advocaat drugsmokkel, drugsbezit en drugshandel kiezen?

 

Diepgaande kennis van drugsgerelateerde wetgeving

 • Specialisatie in drugszaken: een gespecialiseerde drugs advocaat heeft uitgebreide kennis van de specifieke wet- en regelgeving, die op drugsdelicten van toepassing zijn. Deze expertise is cruciaal om effectief te kunnen navigeren door de complexiteiten van drugsgerelateerde zaken.
 • Up-to-date expertise: wetgeving en jurisprudentie met betrekking tot drugsdelicten kunnen snel veranderen. Een gespecialiseerde drugs advocaat blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en past deze kennis ook in jouw zaak toe.

 

Ervaring met specifieke procedures en strategieën

 • Bewezen strategieën: door hun ruime ervaring hebben gespecialiseerde drugs advocaten bewezen strategieën ontwikkeld, die in dergelijke zaken effectief zijn. Ze weten welke verdedigingstactieken het beste werken in verschillende scenario’s.
 • Navigeren door het rechtssysteem: onze drugsadvocaten zijn bedreven in het navigeren door het complexe rechtssysteem dat van toepassing is op drugszaken, wat de kans op een gunstige uitkomst vergroot.

 

Effectieve vertegenwoordiging bij de rechtbank

 • Sterke verdediging: met hun ervaring bij de rechtbank kunnen gespecialiseerde drugsadvocaten een krachtige en overtuigende verdediging voeren. Ze zijn bedreven in het pleiten van zaken, het kruisverhoren van getuigen en het effectief presenteren van bewijs.
 • Bescherming van rechten: ze zorgen ervoor dat je rechten te allen tijde worden beschermd en dat je een eerlijk proces krijgt.

 

Deskundige onderhandelingsvaardigheden

 • De best mogelijke resultaten: onze advocaten gebruiken of het nu gaat om het verminderen van de aanklachten of het onderhandelen over een schikking hun onderhandelingsvaardigheden om de best mogelijke uitkomst voor jou te bereiken.
 • Alternatieve resoluties: ze zijn ook bedreven in het vinden van alternatieve resoluties, die minder ingrijpend dan een gevangenisstraf kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld behandelingsopties of gemeenschapsdienst.

 

Neem contact op met een advocaat drugshandel en drugsbezit

Elke drugsgerelateerde zaak is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Ongeacht of je beschuldigd bent van drugshandel, drugssmokkel of drugsbezit, onze advocaten helpen je graag snel verder. 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we jouw situatie kunnen bespreken en kunnen bekijken hoe wij je het beste kunnen helpen.