Vacature advocaat-stagiair(e) strafrecht (regio Gent)

Bannister advocaten, het kantoor achter destrafrechtspecialist.be,  is een high end advocatenkantoor met specialisaties in verschillende rechtstakken. We zijn een kantoor dat sterk groeit. Om onszelf nóg meer op de kaart te zetten en de nationale expansie van Bannister verder te zetten zijn we vandaag op zoek naar een advocaat-stagiair(e) voor ons departement strafrecht in de regio Gent.

Ben jij klaar om het verschil te maken? Sta je in de startblokken om het strafrecht van een stevige portie cool te voorzien? Ben je klaar om kennis te maken met het meest rock & roll advocatenkantoor van het land?

Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij Bannister zitten we niet te wachten op een average Joe. We zoeken een dynamische 1e jaars advocaat-stagiair(e) die over het enthousiasme en uithoudingsvermogen beschikt om net dat stapje verder te gaan. We zoeken een gedreven collega die deel wil uitmaken van een jong en energiek team. We zoeken mensen die van geen wijken weten, die zich vastbijten en blijven gaan.

Jouw profiel

– Je hebt een bijzondere interesse voor het strafrecht.
– Je bent een échte goalgetter, die vanaf september 2021 beschikbaar is om ons kantoor in Gent mee op de kaart te zetten.
– Je bent detailgericht en beschikt over een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidszin. Van werken in teamverband krijg je extra energie.
– Je bent 1e jaars stagiair(e) en bent klaar voor de job van je leven.
– Uitstekende studieresultaten strekken tot aanbeveling.

Waarom je voor Bannister moet kiezen:

– Je komt terecht in één van de meest dynamische advocatenkantoren, een ambitieuze omgeving met veel pit.
– Je zal deel uitmaken van een gemotiveerd team dat de “fun at work”-factor hoog in het vaandel draagt.
– Je zal mee werken aan de uitdagendste dossiers, van A tot Z
– Je kan genieten van ons Bannister Academy-trainingsprogramma, wat wil zeggen dat je de kans krijgt om opleidingen te volgen en jezelf continu bij te scholen.
– Je kan kennismaken met de verschillende rechtstakken die Bannister in huis heeft

Klaar om kennis te maken met Bannister? Ready, set, GO!
Stuur snel je CV en motivatiebrief naar lisamarie.parmentier@bannister.