Bannister, Correctionele Rechtbank Advocaten

Bent u opgeroepen voor de correctionele rechtbank? Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt. Het proces voor een correctionele rechtbank is complex en kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw leven. Daarom is het essentieel om deskundige bijstand te hebben.

Bij Bannister Advocaten geloven wij in het leveren van de beste verdediging voor onze cliënten. Onder leiding van Jorgen Van Laer, zijn wij gespecialiseerd in zaken die voor de correctionele rechtbank komen. We begrijpen de zorgen en vragen die kunnen opkomen. “Hoe zal dit mijn gezin en mijn werk beïnvloeden? Wordt mijn zaak publiek? Hoe bereid ik me voor op het verhoor?”

Het is niet zeldzaam dat mensen zich maatschappelijk veroordeeld voelen voordat hun zaak zelfs maar voor de rechtbank komt. We begrijpen dit en zijn hier om u en uw gezin bij te staan. Onze benadering omvat niet alleen juridisch advies maar ook de nodige begeleiding en coaching om ervoor te zorgen dat u zich gesteund voelt gedurende het hele proces.

Onze expertise is uw troef

De advocaten van onze sectie strafrecht behartigen uitsluitend penale zaken. Dankzij deze specifieke focus zijn zij altijd up-to-date met de nieuwste trends en wijzigingen binnen de correctionele rechtspraak. Zo combineren we dossierkennis met diepgaande expertise. Ons dynamische team is gemakkelijk te bereiken in ons hoofdkantoor te Antwerpen en staat voor u klaar door heel België. Dit betekent dat u ook consultaties kunt plannen in Vlaamse steden als Turnhout, Leuven, Gent, Hasselt,…

Jorgen VAN LAER heeft een gerenommeerde status bij diverse rechtbanken en komt in beeld bij toonaangevende zaken doorheen het hele land. Toch staat discretie bij ons hoog in het vaandel; we benaderen de media enkel wanneer het in het belang van de cliënt is.

Alle contactnames zullen met de grootste omzichtigheid worden benaderd.